Z důvodu stěhování skladu, není možné zvolit platbu kartou a osobní odběr.

Hodnocení obchodu

4,6 91 hodnocení
5
75x
4
5x
3
5x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
MR Avatar autora | 23.9.2018
Vše v pořádku
B Avatar autora | 20.9.2018
Vše proběhlo v pořádku a doporučuji. Jen při osobním odběru je špatně označen vjezd na plochu k obchodu. Mělo by být na plotě označení, že se obchod nachází na tomto místě.
JK Avatar autora | 12.9.2018
Absolutně bez problému. Doporučuji.
KV Avatar autora | 10.9.2018
naprosto spokojen
SM Avatar autora | 2.9.2018
vse rychle a v poradku
JH Avatar autora | 30.8.2018
Spokojenost.
H Avatar autora | 28.8.2018
Nechal jsem si přivést GLS a nikdo nezazvonil. Bylo doručeno až následující den!
AP Avatar autora | 28.8.2018
doporučuji, využívám jejich dopravu i kousek za Prahu a vždy perfektní. Jen možná kdyby šlo platit kartou u řidiče, ale chápu. :)
P Avatar autora | 26.8.2018
nemají otevřeno o víkendu a v týdnu velmi krátce
Avatar autora | 26.8.2018
Dobrý den, objednala jsem si boudičku pro kočičku a byla rozbitá. Pán mi velmi rychle zařídil novou a starou jsem zaslala zpět. Bylo to velmi rychlé. Děkuji Sejkova
Avatar autora | 24.8.2018
.-...
J Avatar autora | 24.8.2018
Nemají otevřeno v neděli, dnes jsem si chtěl vyzvednout zboží. Rozhodně mínus!!!
MR Avatar autora | 24.8.2018
Pán z vlastní dopravy je velmi hodný a hlavně jeho psí parťačka :). Pozdravuji Berry!
C Avatar autora | 21.8.2018
Nakupuji tu často, vše Ok.
LB Avatar autora | 13.8.2018
Dobrý den, pán je velmi ochotný a měla jsem zboží ihned po objednání. Dovezl mi ho až domů, protože měl cestu kolem. Nejlepší jednání které jsem kdy měla. Hezký den! LB
D Avatar autora | 13.8.2018
Až na to že mají v pátek zavříno!!! tak super. jen výdej z okna byl srandovní a označení k ničemu! :)
Avatar autora | 5.8.2018
+ Rychlost
+ Výdejní místo
+ Ochota
+ Stránky
- V pátek zavřeno

Doporučuji
Avatar autora | 11.7.2018
Zboží jsem si objednala přes internet a vyzvedla v dostupném výdejním místě blízko svého bydliště. Nemusela jsem čekat doma na doručení. To je pro mne velká výhoda.
Avatar autora | 8.7.2018
+ Vyborna cena a osobni odber

Vynikajici
Avatar autora | 23.4.2018
+ Druhy den k odberu
+ Osobni odber
+ platba kartou
+ parkování!!!
- V patek jen do 12h

Ok
Avatar autora 22.10.2018
Děkujeme za hodnocení. Původně bylo výdejní místo pouze jako sklad, kam nám začali chodit lidi :). Zlepšujeme proto podmínky na výdej, jako je platební terminál, více parkovacích míst, nebo označení a flexibilnější výdejní dobu. Během krátkého času bude nejspíše i víkend. Velmi děkujeme! Kapu.cz